• Professioneel parkeermanagement

 • info@parkingcrm.nl

Voor wie

Voor wie is ParkingCRM bedoeld?

De software van ParkingCRM is bedoeld voor bedrijven die parkeergelegenheid willen aanbieden en die deze reserveringen online willen afhandelen. Zowel grote als kleine bedrijven met of zonder eigen parkeerlocatie. Ook als u het uitvoerende werk uitbesteed kunt u in een relatief korte tijd een professioneel boekingsbedrijf op. ParkingCRM is zo flexibel dat niets een bedrijf ervan weerhoudt om andere producten of diensten te verhuren dan de standaard mogelijkheden, zoals valet diensten, car-wash programma’s en overnachtingen.
Werkwijze

 • Stap 1
  aanmelden

  Probeer ons online reserveringssysteem gratis en registreer u voor een 14 dagen demo account. Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u per e-mail een bevestiging. Na verificatie kunt u direct aan de slag. Uiteraard geheel zonder verplichtingen!

 • Stap 2
  gesprek

  Tevreden over de mogelijkheden? Dan kunnen we de reserveringsmodule gaan implementeren met livegegevens in uw eigen website. Nog geen eigen website? Deze kunnen wij ook in zijn geheel verzorgen. Tijdens het gesprek brengen wij al uw wensen in kaart.

 • Stap 3
  implementatie

  Nadat uw wensen bekend zijn en wij alle gegevens hebben gaan we de reserveringmodule implementeren. Wanneer alles is gecontroleerd dan is het zaak om het boekingsproces in zijn geheel te doorlopen. Van boeking tot administratie en planning.

 • Stap 4
  Live

  Zijn alle stappen succesvol doorlopen dan kan de boekingspagina online!

Copyright © 2016 Alle rechten voorbehouden