• Professioneel parkeermanagement

  • info@parkingcrm.nl

Mogelijkheden

ParkingCRM applicatie

Onze ParkingCRM applicatie maakt het eenvoudig om uw parkeerzaken te beheren. Naast het beheren hiervan biedt ParkingCRM een scala aan mogelijkheden op het gebied van internet.

Online platform

Omdat ParkingCRM een online platform is, is het eenvoudig om reserveringen online te laten plaatsvinden. U kunt diverse mogelijkheden bedenken, zoals bijvoorbeeld uw eigen website die u inzet om reserveringen te accepteren. Ook kan middels de webservice een andere applicatie verbinding maken met ons platform. Heeft u bijvoorbeeld een app, dan kan deze dus ook met ParkingCRM communiceren.

Productflexibiliteit

ParkingCRM biedt een grote mate van flexibiliteit in prijsstelling van producten. Kortingsbonnen, aparte tarieven voor binnen en buiten parkeren, zakelijkte tarieven, enzovoort zijn mogelijk, maar ook de periodes waarin en de plekken beschikbaar zijn.

Gebruikersbeheer

Geavanceerd gebruikers- en rolmanagement maakt het mogelijk uw medewerkers bepaalde rechten toe te kennen waartoe zij toegang hebben.


Beheer zakenrelaties

Beheer uw zakenrelaties zodat zij én hun medewerkers kunnen parkeren bij uw faciliteiten. U kunt per bedrijf kortingen instellen zodat u uw relaties ook met korting kunt laten parkeren.


Accepteer online betalingen

Naast het reserveren kunnen klanten ook online de betaling direct afrekenen. Dit kan natuurlijk via iDeal, maar ook via bijvoorbeeld Mr. Cash, of Direct eBanking. Zo kunt u ook klanten uit België of Duitsland de mogelijkheid bieden om te reserveren bij uw bedrijf!

Hoe veilig is mijn data bij ParkingCRM?

Het dataverkeer van en naar de servers van deze online software verloopt via een versleutelde en beveiligde SSL-verbinding. Bedrijven die reserveringen doorverwijzen naar de website van ParkingCRM moeten er overigens zelf voor zorgen dat de verbinding via SSL verloopt. Bij volledige integratie brengt de software automatisch een SSL-verbinding tot stand.

Zowel de software van ParkingCRM zelf als de data van de gebruikers draaien op servers in twee van elkaar gescheiden locaties. Het back-upsysteem en de online software zijn zo ingericht dat uitval van één systeem automatisch wordt opgevangen door het andere. Gecombineerd met de 99,9 procent uptime die de hostingpartij standaard al belooft, maakt het bijzonder onwaarschijnlijk dat ParkingCRM ook maar de geringste uitval vertoont. Alle servers staan in een veilig en betrouwbaar datacenter in Nederland.

Prijsmanagement

Beheer prijzen binnen uw eigen systeem en voeg nieuwe toe. U kunt per locatie aparte prijzen instellen.



Beheer reserveringen

Duidelijke overzichten van gemaakte reserveringen zorgen voor inzicht in uw zaken. U kunt ook zelf eenvoudig nieuwe reserveringen aanmaken.

Copyright © 2016 Alle rechten voorbehouden